Ophaling en levering aan huis

Ophaling & levering aan huis

De luierservice van Washcot verhuurt en wast katoenen luiers met wekelijkse thuislevering en ophaling. Ecologisch, gezond en je bent zeker dat je altijd luiers in huis hebt. De totaaloplossing voor de nieuwe generatie ouders die bewust in het leven staan. Met de service bedient Washcot zowel particulieren als crcrèches.

Kijk vlug of Washcot ook bij jou in de regio langskomt. Gratis verzending van producten aangekocht op de shop van Washcot voor klanten van de luierservice.Geen extra vuilnis met de service van Washcot.


Altijd luiers in huis hebben en ze niet hoeven te wassen bespaart tijd, geld en zorgen. Je hoeft er zelfs niet voor thuis te zijn.De luiers worden met zorg gereinigd. Washcot volgt een strikt hygiënisch, bacterieel zuiver en PH neutraal wasproces. Onze wasmachines werken waterbesparend en zijn energiezuinig.

Beheer alles in één klik

Eenvoudig intekenen voor de luierservice. Gemakkelijk de service beheren op de persoonlijke pagina. De klant vindt er de persoonlijke kalender, kan er zijn pakket wijzigen en de laatste bestellingen bekijken.

Beheer alles in één klik